Domeinregistratie
Inclusief beheer-tools!

Inloggen of aanmelden


Beheer tools

Bij Domeinstad geen kale registratie maar een domeinnaam die jij volledig en direct kunt beheren. De volgende beheer-tools zijn gratis inbegrepen bij domeinregistratie.

Gratis extra's
E-mail beheren

E-mail beheren Doorsturen e-mail

Geen technische aanpassingen of extrene webhosting maar wel e-mail via jouw Domeinnaam?

Ook dat is geen probleem, met de mailredirect-service maak je eenvoudig je eigen emailadres eindigend op @jouwdomeinnaam.nl. Inkomende mails worden automatisch doorgestuurd naar je bestaande mailbox, bijvoorbeeld Gmail, Hotmail of mailadres via je (adsl/kabel) provider.

Domeinnaam koppelen Domeinnaam koppelen

Met de web-redirect service kan een domeinnaam worden gekoppeld aan een bestaande website. Na het invoeren van jouw domeinnaam krijgen bezoekers de bestaande webpagina te zien.

De website-redirect via Domeinstad is zoekmachinevriendelijk. Het is bijvoorbeeld mogelijk een eigen website-titel en omschrijving in te voeren.

Domeinnaam doorsturen
Nameservers beheren

Nameservers beheren Beheer nameservers

Nameservers koppelen een domeinnaam aan een IP-adres. Hierdoor wordt het mogelijk een website te uploaden naar de domeinnaam, ook wel webhosting genoemd.

Bij Domeinstad kun je zelf de nameservers van jouw domeinnaam instellen en wijzigen, zo heb je volledige vrijheid in de keuze zelf hosten, bij Domeinstad of bij een andere aanbieder. Wijzigingen worden direct verwerkt.

DNS-instellingen Nameservers beheren

Geen eigen nameservers? Je kunt ten alle tijde de nameservers van Domeinstad gebruiken.

Via DNS-settings koppel je eenvoudig een externe mailserver of webserver met jouw domeinnaam. Wijzigingen worden direct verwerkt.

Nameservers beheren

Veilig & vertrouwd